Ingredientai

Sausainiai „Gaidelis“ 2 pakeliai
Sviestas 1 pakelis
Maskarponės sūris 600 g
Juodasis šokoladas 200 g
Porcijos: 12

Gaminimo eiga

Sausainius sutrinkite iki trupinių. Tai atlikti bus visai paprasta, jei subersite į kiek storesnį plastikinį švarų maišelį ir stipriai pakočiosite kočėlu.

Sviesta ištirpinkite, sudėkite sausainių trupinius ir gerai išmaišykite.

Sausainių mase išklokite pyrago formos, su nuimamais kraštais, dugną ir šonus.

Šokoladą ištirpinkite ir kiek atvėsusį supilkite į maskarponę. Gerai išmaišykite.

Šokoladinę maskarponę sudėkite ant sausainių pagrindo. išlyginkite.

Dėkite į šaldytuvą, kad sustingtų.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai