Ingredientai

Miltai 2 stiklinės
Cukrus 7 šaukštai
Kepimo milteliai 2 šaukšteliai
Vanilinis cukrus 1 šaukštelis
Cinamonas 1 šaukštelis
Kardamonas 0.5 šaukštelio
Apelsino žievelė 1 šaukštelis
Apelsinų sultys 2 šaukštai
Cukraus pudra 5 šaukštai
Porcijos: 10

Gaminimo eiga

1. Morkas smulkiai sutarkuokite.

2. Minkštą sviestą išsukite su cukrumi, vaniliniu cukrumi, muskatu, kardamonu ir cinamonu.

3. Sudėkite kiaušinius ir gerai išplakite.

4. Suberkite morkas, tarkuotą apelsino žievelę ir išmaišykite.

5. Suberkite, miltus, kepimo miltelius ir smulkiai kapotus riešutus. Gerai išmaišykite.

6. Tešlą sukrėskite į sviestu išteptą kepimo formą.

7. Dėkite kepti į iki 200 laipsnių įkaitintą orkaitę.

8. Kepkite apie 50-55 minutes.

9. Kai atvės perpjaukite horizontaliai per pusę.

10. Grietinėlę išplakite su cukraus pudra iki standžių putų.

11. Maskarponės sūrį išsukite su apelsinų sultimis. Sumaišykite su grietinėle.

12. Puse maskarponės ir grietinėlės kremo kiekiu aptepkite vieną biskvito dalį.

13. Apibarstykite smulkintais riešutais.

14. Ant viršaus uždėkite kitą biskvito dalį ir ant viršaus užtepkite likusį kremą, apibarstykite riešutais.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Ananasinis tortas su sviestiniu kremu
Reikia pasistengti
2 val.

Ananasinis tortas su sviestiniu kremu

Naminis „Napoleonas“
Reikia pasistengti
2 val.

Naminis „Napoleonas“

Morkų tortas Velykoms
Reikia pasistengti
1 val. 40 min.

Morkų tortas Velykoms

Madlenos su mandarinais
Lengvai paruošiamas
1 val.

Madlenos su mandarinais

Artišokų tarta
Reikia pasistengti
1 val.

Artišokų tarta

Blynai su lašiša ir ikrais
Lengvai paruošiamas
20 min.

Blynai su lašiša ir ikrais

Cukinijų blynai su varške
Lengvai paruošiamas
30 min.

Cukinijų blynai su varške