Ingredientai

Miltai 2 stiklinės
Cukrus 7 šaukštai
Tarkuotos morkos 2 stiklinės
Kepimo milteliai 2 šaukšteliai
Vanilinis cukrus 1 šaukštelis
Cinamonas 1 šaukštelis
Kardamonas 0.5 šaukštelio
Apelsino žievelė 1 šaukštelis
Apelsinų sultys 2 šaukštai
Cukraus pudra 5 šaukštai
Porcijos: 10

Gaminimo eiga

1. Morkas smulkiai sutarkuokite.

2. Minkštą sviestą išsukite su cukrumi, vaniliniu cukrumi, muskatu, kardamonu ir cinamonu.

3. Sudėkite kiaušinius ir gerai išplakite.

4. Suberkite morkas, tarkuotą apelsino žievelę ir išmaišykite.

5. Suberkite miltus, kepimo miltelius ir smulkiai kapotus riešutus. Gerai išmaišykite.

6. Tešlą sukrėskite į sviestu išteptą kepimo formą.

7. Dėkite kepti į iki 200 laipsnių įkaitintą orkaitę.

8. Kepkite apie 55 minutes.

9. Kai atvės perpjaukite horizontaliai per pusę.

10. Grietinėlę išplakite su cukraus pudra iki standžių putų.

11. Maskarponės sūrį išsukite su apelsinų sultimis. Sumaišykite su grietinėle.

12. Puse maskarponės ir grietinėlės kremo kiekiu aptepkite vieną biskvito dalį.

13. Apibarstykite smulkintais riešutais.

14. Ant viršaus uždėkite kitą biskvito dalį ir ant viršaus užtepkite likusį kremą, apibarstykite riešutais.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai