Gaminimo eiga

Dubenyje sumaišykite sausus produktus. Įmuškite kiaušinį, sudėkite sviestą arba margariną ir išminkykite tešlą. Tešlą dėkite į plastikinį maišelį ir laikykite šaldytuve mažiausiai 1 valandą. Paspausdami sudėkite tešlą į riebalais išteptą kepimo formą. Kepkite orkaitėje, įkaitintoje iki 200 °C temperatūros, maždaug 12 minučių.

Šokoladą sulaužykite smulkiais gabalėliais ir sudėkite ant karšto biskvito. Šepetėliu kepiniams aptepkite biskvitą ištirpintu šokoladu. Palikite atvėsti.

Puode sumaišykite grietinėlę su želės cukrumi „Multi“ bei vaniliniu cukrumi ir pavirkite pusę minutės.

Leiskite šiek tiek atvėsti ir supilkite ant pagrindo masės. Atvėsinkite.

Nuplaukite ir nuskabykite braškes, sudėliokite ant įdaro. Puode sumaišykite vandenį su želės cukrumi „Multi“ ir pavirkite pusę minutės. Atvėsinkite ir gauta mase apipilkite braškes. Palikite sustingti. Pyragą laikykite šaldytuve.

„Dansukker“

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Morkų tortas su anakardžių kremu
Reikia pasistengti
1 val.

Morkų tortas su anakardžių kremu

Šokoladinis raugintų kopūstų tortas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Šokoladinis raugintų kopūstų tortas

Ananasinis tortas su sviestiniu kremu
Reikia pasistengti
2 val.

Ananasinis tortas su sviestiniu kremu