Ingredientai

Obuoliai 8 vnt.
Grietinė 5 šaukštai
Miltai 5 šaukštai
Cukrus 5 šaukštai
Cinamonas 1 šaukštelis
Kepimo milteliai 1 šaukštelis
Porcijos: 6

Gaminimo eiga

Cukrų išsukite su kiaušiniais ir grietine.

Porą obuolių nulupkite ir sutarkuokite. Įmaišykite į kiaušinių ir cukraus masę.

Likusius obuolius nulupkite ir gana smulkiai supjaustykite ir įmaišykite į tešlą.

Suberkite miltus,kepimo miltelius, cinamoną ir gerai išmaišykite.

Supilkite į sviestu išteptą kepimo formą.

Kepkite iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 35 minutes.

Apiberkite cukraus pudra.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

La Galette des Rois pyragas
Reikia pasistengti
1 val.

La Galette des Rois pyragas

Panettone pyragas
Lengvai paruošiamas
2 val.

Panettone pyragas

Vaikystės spurgos
Lengvai paruošiamas
20 min.

Vaikystės spurgos

Troškintas karpis
Lengvai paruošiamas
1 val.

Troškintas karpis

Orkaitėje keptas karpis su daržovėmis
Lengvai paruošiamas
1 val.

Orkaitėje keptas karpis su daržovėmis