Ingredientai

Vynuogės 1 sauja
Obuoliai 1 vnt.
Vištienos filė 200 g
Graikiniai riešutai 1 sauja
Ementalio sūris 80 g
Majonezas pagal skonį
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Porcijos: 2

Gaminimo eiga

Vištieną smulkiai supjaustykite, pabarstykite druska, pipirais ir kepkite aliejuje kol gražiai apskrus.

Vynuoges nuplaukite ir uogas perpjaukite pusiau.

Obuolį nulupkite ir supjaustykite šiaudeliais.

Graikinius riešutus kiek pasmulkinkite.

Sūrį supjaustykite nedideliais kubeliais.

Viską sumaišykite su majonezu.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Morkų ir kavos pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Morkų ir kavos pyragas

„Tinginių“ troškinys
Lengvai paruošiamas
45 min.

„Tinginių“ troškinys

Naminis „Napoleonas“
Reikia pasistengti
2 val.

Naminis „Napoleonas“

Sveikesnio trupininio pyrago receptas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Sveikesnio trupininio pyrago receptas

Švelni čili sriuba
Lengvai paruošiamas
1 val.

Švelni čili sriuba