Ingredientai

Morkos 2 vnt.
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Porcijos: 6

Gaminimo eiga

Kruopas ir žirnius užmerkite iš vakaro.

Kiaulieną smulkiai supjaustykite ir dėkite virti į pasūdytą vandenį. Užvirus, vandenį nupilkite su atsiradusiomis putomis ir įpilkite šviežio.

Sudėkite prieskonius, griežinėliais pjaustytas morkas ir virkite apie 20 minučių.

Suberkite žirnius, konservuotus kukurūzus ir kruopas (vanduo turėtų apsemti per du pirštus)ir virkite dar apie 30-40 minučių, kol išvirs, o vandens nebeliks.

Paragaukite, jei reikia, įberkite dar druskos ir pipirų.

Prieš patiekiant išimkite lauro lapelius ir kadagio uogas.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai