Ingredientai

Miltai 1.5 stiklinės
Pienas stiklinė
Kiaušiniai 2 vnt.
Kepimo milteliai 1 šaukštelis
Kakavos milteliai 1 šaukštelis
Varškė 200 g
Cukrus 1 šaukštelis
Pienas 2 šaukštai
Grietinė 1 šaukštas
Bananai 2 vnt.
Porcijos: 2

Gaminimo eiga

Sumaišykite blynų tešlą iš miltų, pieno, kiaušinių ir kepimo miltelių. Jei tešla per skysta, įdėkite daugiau miltų. Jei per tiršta, įpilkite dar pieno.

Dalį tešlos atskirkite į kitą dubenį ir suberkite kakavos miltelius.

Iškepkite paprastus ir šokoladinius blynus. Pasistenkite, kad visi blynai būtų panašaus dydžio.

Kol blynai kepa, paruoškite pertepimą. Varšką ištrinkite su pienu, cukrumi ir grietine.

Supjaustykite bananus griežinėliais.

Ant paprasto blyno užtepkite varškės, uždėkite bananų griežinėlių, uždėkite šokoladinį blyną ir vėl tepkite varškės, dėkite bananus. Šį procesą pakartokite dar du kartus.

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

TRAŠKU ir PURU: mieliniai bulviniai blynai
Lengvai paruošiamas
1 val. 40 min.

TRAŠKU ir PURU: mieliniai bulviniai blynai

Obuolių blynai
Lengvai paruošiamas
40 min.

Obuolių blynai

Tobulai skanus morkų tortas Velykoms
Reikia pasistengti
1 val. 40 min.

Tobulai skanus morkų tortas Velykoms

Velykoms: netikras zuikis
Reikia pasistengti
1 val. 20 min.

Velykoms: netikras zuikis

Kiaušinių kotletai
Lengvai paruošiamas
40 min.

Kiaušinių kotletai

Velykinis liežuvio vyniotinis
Reikia pasistengti
3 val.

Velykinis liežuvio vyniotinis

Cinamoninės bandelės su varškine tešla
Reikia pasistengti
1 val.

Cinamoninės bandelės su varškine tešla