Ingredientai

Kiaušiniai 3 vnt.
Cukrus 4 šaukštai
Varškė 400 g
Ryžiai (virti) 1.5 stiklinės
Grietinė 4 šaukštai
Vanilinis cukrus 1 šaukštelis
Citrinos žievelė 2 šaukšteliai
Varškės ir ryžių apkepas, kuris patiks ir mažiems, ir dideliems.

Gaminimo eiga

Atskirkite kiaušinio baltymus nuo trynių.

Baltymus išplakite iki standžių putų, trynius su cukrumi iki baltumo.

Varškę pertrinkite per sietelį, išsukite su grietine, citrinos žievelėmis, vaniliniu cukrumi.

Suberkite virtus ryžius ir išmaišykite.

Įmaišykite trynius ir baltymus.

Sukrėskite į sviestu gausiai išteptą kepimo formą. Ant viršaus uždėkite kelis mažus sviesto gabaliukus.

Kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 40 minučių.

Patiekite su plakta grietinėle.

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai