Ingredientai

Majonezas 1 šaukštas
Miltai 1 šaukštas
Česnakai 2 skiltelės
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Pievagrybius nuvalykite, nuplaukite ir smulkiai supjaustykite.

Į maltą vištieną įmuškite kiaušinį, išspauskite česnaką, suberkite pjaustytus pievagrybius, įdėkite majonezo, įberkite miltų, prieskonių ir gerai išmaišykite.

Lipdykite nedidelius kotletus ir kepkite keptuvėje įkaitintame aliejuje, kol gražiai apskrus iš visų pusių.

Patiekite su šviežiomis daržovėmis ir žirnelių koše.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Kijevo kotletų receptas
Reikia pasistengti
1 val.

Kijevo kotletų receptas

Tofu kukuliai su pievagrybiais
Lengvai paruošiamas
45 min.

Tofu kukuliai su pievagrybiais

Burokėlių falafeliai
Lengvai paruošiamas
1 val.

Burokėlių falafeliai

Vištienos maltinukai su varške
Lengvai paruošiamas
30 min.

Vištienos maltinukai su varške

Kijevo kotletų receptas
Reikia pasistengti
1 val.

Kijevo kotletų receptas

Marokietiškas jautienos troškinys
Lengvai paruošiamas
1 val.

Marokietiškas jautienos troškinys

Sultingas, naminis kebabas
Lengvai paruošiamas
30 min.

Sultingas, naminis kebabas

Sausainiai „Hamantašen“
Reikia pasistengti
1 val.

Sausainiai „Hamantašen“