Ingredientai

Miltai 400 g
Razinos 2 saujos
Porcijos: 12
Už receptą dėkojame skaitytojai Simonai.

Gaminimo eiga

Neatidarytą kondensuoto pieno skardinę dėkite į puodą su vandeniu ir virkite 2 valandas.

Kol kondensuotas pienas verda, į persijotus miltus įtarkuokite šaltą sviestą. Išmaišykite.

Supilkite gerai išplaktus kiaušinius ir viską po truputį išmaišykite.

Tešlą gerai išminkykite ir padalinkite į kelis mažesnius gabaliukus, suvyniokite į maistinę plėvelę. Dėkite į šaldymo kamerą 20 - 30 minučių. Tešla turi sušalti tiek, kad būtų galima ją sutarkuoti.

Sutarkuokite vieną tešlos gabaliuką ir trupinius paskleiskite ant kepimo popieriumi ištiestos skardos. Kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje kol trupiniai ima gražiai skrusti.

Iškeptus trupinius suberkite į dubenį ir taip pat iškepkite likusius tešlos gabalus.

Į iškeptus trupinius suberkite išmirkytas razinas ir kokoso drožles. Išmaišykite.

Atsargiai atidarykite išvirtą kondensuotą pieną (jis turėtų būti dar pakankamai karštas).

Supilkite ant trupinių ir išmaišykite.

Masę sukrėskite į norimą formą (dubenį ar pyrago formą išklokite maistine plėvele, kad vėliau būtų lengva išimti). Suspauskite, suslėkite ir pastatykite šaltai.

Kai pilnai atvės ir sukietės, išimkite iš formos.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Keksas su kondensuotu pienu
Lengvai paruošiamas
1 val.

Keksas su kondensuotu pienu

Braunis su braškėmis
Lengvai paruošiamas
1 val.

Braunis su braškėmis