Ingredientai
Vištienos filė
500
g
Pipirai
pagal skonį
Druska
pagal skonį
Rūkytų paprikų milteliai
žiupsnelis
Medus
3
šaukštai
Garstyčios
2
šaukštai
Kiaušiniai
2
vnt.
Kukurūzų dribsniai
2
saujos
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Vištienos filė supjaustykite nestorais ilgais pagaliukais.
Apibarstykite druska, pipirais, rūkytos paprikos milteliais.
Sumaišykite medų su garstyčiomis ir išmaišykite su vištienos gabaliukais, taip, kad kiekvienas pasidengtų.
Uždenkite plėvele ir pastatykite kelioms valandoms į šaldytuvą.
Marinatą pirštais nubraukite nuo kiekvieno gabaliuko. Gabaliukus apvoliokite kiaušinio plakinyje ir sutrintuose kukurūzų dribsniuose.
Dėkite ant kepimo popieriumi išklotos skardos ir kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30 minučių - kol gražiai apskrus.
Padažui nupilkite konservuotų persikų skystį. Jį pagardinkite aitriosios paprikos padažu pagal skonį.
Traškius pirštelius patiekite kartu su padažu.
Atsiliepimai