Ingredientai

Vištienos filė 500 g
Pipirai pagal skonį
Druska pagal skonį
Rūkytų paprikų milteliai žiupsnelis
Medus 3 šaukštai
Garstyčios 2 šaukštai
Kiaušiniai 2 vnt.
Kukurūzų dribsniai 2 saujos
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Vištienos filė supjaustykite nestorais ilgais pagaliukais.

Apibarstykite druska, pipirais, rūkytos paprikos milteliais.

Sumaišykite medų su garstyčiomis ir išmaišykite su vištienos gabaliukais, taip, kad kiekvienas pasidengtų.

Uždenkite plėvele ir pastatykite kelioms valandoms į šaldytuvą.

Marinatą pirštais nubraukite nuo kiekvieno gabaliuko. Gabaliukus apvoliokite kiaušinio plakinyje ir sutrintuose kukurūzų dribsniuose.

Dėkite ant kepimo popieriumi išklotos skardos ir kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30 minučių - kol gražiai apskrus.

Padažui nupilkite konservuotų persikų skystį. Jį pagardinkite aitriosios paprikos padažu pagal skonį.

Traškius pirštelius patiekite kartu su padažu.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Morkų ir kavos pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Morkų ir kavos pyragas

„Tinginių“ troškinys
Lengvai paruošiamas
45 min.

„Tinginių“ troškinys

Naminis „Napoleonas“
Reikia pasistengti
2 val.

Naminis „Napoleonas“

Sveikesnio trupininio pyrago receptas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Sveikesnio trupininio pyrago receptas

Švelni čili sriuba
Lengvai paruošiamas
1 val.

Švelni čili sriuba