Ingredientai

Migdolai 1 sauja
Bananai 1 sauja
Razinos 1 sauja
Porcijos: 6

Gaminimo eiga

Avižinius dribsnius sutrinkite iki rupių miltų.

Migdolams nulupkite žieveles ir sumalkite iki rupių miltų.

Džiovintus bananus sumalkite iki rupių miltų.

Dribsnius sumaišykite su migdolais, razinomis ir džiovintais bananais.

Sviestą išlydykite ir užpilkite ant avižų masės.

Gerai išmaišykite ir sukrėskite į kepimo formą, ištiestą kepimo popieriumi, kad būtų lengviau išimti, išlyginkite.

Dėkite į šaldytuvą, kad sustingtų.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Gaivus, raudonasis tiramisu su uogomis
Lengvai paruošiamas
20 min.

Gaivus, raudonasis tiramisu su uogomis

Bananiniai sūrio pyragaičiai
Lengvai paruošiamas
1 val.

Bananiniai sūrio pyragaičiai

Madlenos su mandarinais
Lengvai paruošiamas
1 val.

Madlenos su mandarinais

Egzotiški, sultingi vištienos vėrinukai
Lengvai paruošiamas
1 val.

Egzotiški, sultingi vištienos vėrinukai

Gaivus, raudonasis tiramisu su uogomis
Lengvai paruošiamas
20 min.

Gaivus, raudonasis tiramisu su uogomis

Makaronai su „Romanesco“
Lengvai paruošiamas
30 min.

Makaronai su „Romanesco“

Augalingos cinamoninės bandelės
Reikia pasistengti
3 val.

Augalingos cinamoninės bandelės

Kijevo kotletų receptas
Reikia pasistengti
1 val.

Kijevo kotletų receptas