Ingredientai
Miltai
200
g
Sviestas
100
g
Druska
žiupsnelis
Parmezano sūris
100
g
Ementalio sūris
100
g
Mocarelos sūris
100
g
Čederio sūris
100
g
Kiaušiniai
2
vnt.
Pienas
100
ml
Grietinėlė
100
ml
Muskato riešutai
žiupsnelis
Porcijos: 8
Gaminimo eiga
1. Miltus sumaišykite su druska ir sviestu, įpilkite 3 šaukštus vandens, užminkykite tešlą.
2. Iškočiokite lakštą, įtieskite jį į apvalią kepimo forma, padarykite kraštus ir 200 laipsnių orkaitėje kepkite 15 min. Tai bus pyrago pagrindas.
3. Sutarkuokite sūrius smulkia tarka, tolygiai paskirstykite ant pagrindo, apibarstykite tarkuotu muskatu.
4. Kiaušinius su išplakite pienu ir grietinėle ir užpilkite ant sūrio.
5. 220 laipsnių orkaitėje kepkite pyragą dar 20 min.
Atsiliepimai