Ingredientai

Miltai 200 g
Sviestas 100 g
Druska žiupsnelis
Parmezano sūris 100 g
Ementalio sūris 100 g
Mocarelos sūris 100 g
Čederio sūris 100 g
Kiaušiniai 2 vnt.
Pienas 100 ml
Grietinėlė 100 ml
Muskato riešutai žiupsnelis
Porcijos: 8

Gaminimo eiga

Miltus sumaišykite su druska ir sviestu, įpilkite 3 šaukštus vandens, užminkykite tešlą.

Iškočiokite lakštą, įtieskite jį į apvalią kepimo forma, padarykite kraštus ir 200 laipsnių orkaitėje kepkite 15 min.

Tai bus pyrago pagrindas.

Sutarkuokite sūrius smulkia tarka, tolygiai paskirstykite ant pagrindo, apibarstykite tarkuotu muskatu.

Kiaušinius su išplakite pienu ir grietinėle ir užpilkite ant sūrio.

220 laipsnių orkaitėje kepkite pyragą dar 20 min.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

GARDUMĖLIS: itališka pica
Reikia pasistengti
50 min.

GARDUMĖLIS: itališka pica

LAZANIJA, kuriai nėra lygių
Reikia pasistengti
1 val. 10 min.

LAZANIJA, kuriai nėra lygių

Raugintų kopūstų sriuba su vištiena
Lengvai paruošiamas
30 min.

Raugintų kopūstų sriuba su vištiena

Itin traškūs vištienos kąsneliai
Lengvai paruošiamas
45 min.

Itin traškūs vištienos kąsneliai

Aromatingas tofu troškinys pomidorų padaže
Lengvai paruošiamas
30 min.

Aromatingas tofu troškinys pomidorų padaže

Cinamoninės bandelės su varškine tešla
Reikia pasistengti
1 val.

Cinamoninės bandelės su varškine tešla