Ingredientai

Cukrus 1 puodelis
Grietinė 2 šaukštai
Kepimo milteliai 2 šaukšteliai
Migdolų miltai 3 šaukštai
Miltai 5 šaukštai
Cinamonas žiupsnelis
Porcijos: 8

Gaminimo eiga

Morkas sutarkuokite bulvių tarka.

Įmuškite kiaušinius, sudėkite grietinę, supilkite ištirpintą sviestą ir gerai išsukite.

Suberkite cukrų, suberkite prieskonius, suberkite smulkintus migdolus ir gerai išmaišykite.

Suberkite migdolų miltus ir išmaišykite.

Berkite miltus ir maišykite (tešla turi būti tirštos grietinės tirštumo).

Supilkite tešlą į sviestu išteptą formą.

Kepkite iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 50 minučių.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Braunis su braškėmis
Lengvai paruošiamas
1 val.

Braunis su braškėmis

La Galette des Rois pyragas
Reikia pasistengti
1 val.

La Galette des Rois pyragas

Tradicinis Trijų karalių pyragas
Reikia pasistengti
2 val.

Tradicinis Trijų karalių pyragas

Makaronai su daržovėmis
Lengvai paruošiamas
45 min.

Makaronai su daržovėmis

Grikių apkepas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Grikių apkepas

Aukštaitiški virtiniai
Reikia pasistengti
1 val.

Aukštaitiški virtiniai

Žirnių košė su šonine
Lengvai paruošiamas
2 val.

Žirnių košė su šonine

Šalta agurkų ir jogurto sriuba
Lengvai paruošiamas
20 min.

Šalta agurkų ir jogurto sriuba