Ingredientai

Morkos (tarkuotos) 3 puodeliai
Cukrus 1 puodelis
Grietinė 2 šaukštai
Kiaušiniai 4 vnt.
Sviestas 100 g
Kepimo milteliai 2 šaukšteliai
Migdolų miltai 3 šaukštai
Migdolai (smulkinti) 3 šaukštai
Miltai 5 šaukštai
Muskato riešutai žiupsnelis
Cinamonas žiupsnelis
Porcijos: 8

Gaminimo eiga

Morkas sutarkuokite bulvių tarka.

Įmuškite kiaušinius, sudėkite grietinę, supilkite ištirpintą sviestą ir gerai išsukite.

Suberkite cukrų, suberkite prieskonius, suberkite smulkintus migdolus ir gerai išmaišykite.

Suberkite migdolų miltus ir išmaišykite.

Berkite miltus ir maišykite (tešla turi būti tirštos grietinės tirštumo).

Supilkite tešlą į sviestu išteptą formą.

Kepkite iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 50 minučių.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai