Ingredientai
Morkos (tarkuotos)
3
puodeliai
Cukrus
1
puodelis
Grietinė
2
šaukštai
Kiaušiniai
4
vnt.
Sviestas
100
g
Kepimo milteliai
2
šaukšteliai
Migdolų miltai
3
šaukštai
Migdolai (smulkinti)
3
šaukštai
Miltai
5
šaukštai
Muskato riešutai
žiupsnelis
Cinamonas
žiupsnelis
Porcijos: 8
Gaminimo eiga
Morkas sutarkuokite bulvių tarka.
Įmuškite kiaušinius, sudėkite grietinę, supilkite ištirpintą sviestą ir gerai išsukite.
Suberkite cukrų, suberkite prieskonius, suberkite smulkintus migdolus ir gerai išmaišykite.
Suberkite migdolų miltus ir išmaišykite.
Berkite miltus ir maišykite (tešla turi būti tirštos grietinės tirštumo).
Supilkite tešlą į sviestu išteptą formą.
Kepkite iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 50 minučių.
Atsiliepimai