Gaminimo eiga

1. Sausainius sutrinkite iki trupinių ir sumaišykite su kondensuotu pienu iki vientisos tyrės.

2. Sausainiu mase išklokite pyrago formą (geriausiai tiktų apvali, su nuimamais kraštais). Prieš tai formos dugną ištieskite iškirptu kepimo popieriumi.

3. Maskarponės sūrį išsukite su apelsinų sultimis (geriausiai tinka rūgščių apelsinų, šviežiai išspaustos).

4. Šokoladą ištirpinkite ir jau atvėsusį, bet dar skystą, supilkite į maskarponę ir išsukite.

5. Maskarponės masę sudėkite ant sausainių masės pagrindo.

6. Pyragą dėkite į šaldytuvą ir palaikykite bent porą valandų. Prieš patiekiant galite papuošti mėgstamais vaisiais.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai