Ingredientai

Burokėliai 4 vnt.
Svogūnai 1 vnt.
Sezamo sėklos 1 šaukštas
Citrinų sultys šlakelis
Druska pagal skonį
Grietinė 1 šaukštas
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Labai smulkiai supjaustykite svogūnus ir apkepkite svieste kol gražiai pagels. Sudėkite į lėkštę.

Burokėlius nulupkite ir supjaustykite šiaudeliais. Kepkite svieste kol suminkštės.

Supilkite apkeptus svogūnus, apšlakstykite citrinos sultimis, įberkite sezamo sėklų, druskos.

Gerai išmaišykite ir maišant kepkite dar 2-3 minutes.

Įdėkite grietinės išmaišykite ir kepkite dar minutę.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

GARDUMĖLIS: itališka pica
Reikia pasistengti
50 min.

GARDUMĖLIS: itališka pica

LAZANIJA, kuriai nėra lygių
Reikia pasistengti
1 val. 10 min.

LAZANIJA, kuriai nėra lygių

Raugintų kopūstų sriuba su vištiena
Lengvai paruošiamas
30 min.

Raugintų kopūstų sriuba su vištiena

Itin traškūs vištienos kąsneliai
Lengvai paruošiamas
45 min.

Itin traškūs vištienos kąsneliai

Aromatingas tofu troškinys pomidorų padaže
Lengvai paruošiamas
30 min.

Aromatingas tofu troškinys pomidorų padaže

Cinamoninės bandelės su varškine tešla
Reikia pasistengti
1 val.

Cinamoninės bandelės su varškine tešla