Ingredientai
Vištienos filė
200
g
Pievagrybiai
16
vnt.
Avokadai
1
vnt.
Raudonieji svogūnai
1
vnt.
Salotos
2
saujos
Česnakai
3
skiltelės
Druska
pagal skonį
Pipirai
pagal skonį
Sezamo sėklos
1
šaukštas
Alyvuogių aliejus
šlakelis
Balzaminis actas
šlakelis
Porcijos: 2
Gaminimo eiga
Vištieną supjaustykite nedideliais gabaliukais, pagardinkite pipirais, druska ir kepkite svieste, kol gražiai apskrus.
Iškeptą vištieną atidėkite į šoną.
Pievagrybius nuplaukite, perpjaukite pusiau ir apkepkite ant didelės ugnies svieste su išspaustu česnaku 3 minutes. atidėkite į šoną, kad atvėstų.
Svogūną supjaustykite plonais griežinėliais,
Salotų lapus suplėšykite, avokadą smulkiai supjaustykite.
Viską sumaišykite, apibarstykite sezamų sėklomis ir pagardinkite alyvuogių aliejumi ir balzamiko padažu.
Atsiliepimai