Ingredientai

Vištienos filė 200 g
Pievagrybiai 16 vnt.
Avokadai 1 vnt.
Raudonieji svogūnai 1 vnt.
Salotos 2 saujos
Česnakai 3 skiltelės
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Sezamo sėklos 1 šaukštas
Alyvuogių aliejus šlakelis
Balzaminis actas šlakelis
Porcijos: 2

Gaminimo eiga

Vištieną supjaustykite nedideliais gabaliukais, pagardinkite pipirais, druska ir kepkite svieste, kol gražiai apskrus.

Iškeptą vištieną atidėkite į šoną.

Pievagrybius nuplaukite, perpjaukite pusiau ir apkepkite ant didelės ugnies svieste su išspaustu česnaku 3 minutes. atidėkite į šoną, kad atvėstų.

Svogūną supjaustykite plonais griežinėliais,

Salotų lapus suplėšykite, avokadą smulkiai supjaustykite.

Viską sumaišykite, apibarstykite sezamų sėklomis ir pagardinkite alyvuogių aliejumi ir balzamiko padažu.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai