Ingredientai
Tunas, konservuotas savo sultyse
1
indelis
Pomidorai
4
vnt.
Agurkai
4
vnt.
Alyvuogės
16
vnt.
Raudonieji svogūnai
1
vnt.
Kiaušiniai
4
vnt.
Alyvuogių aliejus
šlakelis
Česnakai
1
skiltelė
Sojos padažas
pagal skonį
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
1. Česnaką išspauskite ir užpilkite alyvuogių aliejumi.
2. Kiaušinius kietai išvirkite, atvėsinkite, nulupkite ir stambiai supjaustykite.
3. Paprikas ir svogūnus smulkiai supjaustykite.
4. Pomidorus ir agurkus supjaustykite stambiau.
5. Tuną nusunkite.
6. Alyvuoges galite kiek pasmulkinti.
8. Viską sumaišykite ir apšlakstykite aliejumi sumaišytu su išspaustu česnaku.
9. Taupiai apšlakstykite sojos padažu.
Skanaus!
Atsiliepimai