Ingredientai

Česnakai 2 skiltelės
Rozmarinai 1 šaukštelis
Druska pagal skonį
Medus 3 šaukštai
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Sumaišykite aliejų, medų ir garstyčias.

Marinatu užpilkite paruoštas blauzdeles, uždenkite ir dėkite į šaldytuvą pasimarinuoti per naktį.

Iš marinato ištraukite ir leiskite nuvarvėti.

Įtrinkite išspausto česnako ir rozmarinų mišiniu, apiberkite druska ir paprikos milteliais.

Sudėkite ant kepimo popieriumi ištiestos skardos, apipurkškite aliejumi ir dėkite kepti į iki 200 laipsnių įkaitintą orkaitę.

Kepkite apie 35-40 minučių.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Antienos krūtinėlė su vyšnių salotomis
Lengvai paruošiamas
30 min.

Antienos krūtinėlė su vyšnių salotomis

Moliūgų keksiukai su slyvų uogiene
Lengvai paruošiamas
45 min.

Moliūgų keksiukai su slyvų uogiene

BRIAM - graikišku būdu keptos daržovės
Lengvai paruošiamas
1 val.

BRIAM - graikišku būdu keptos daržovės

Madlenos su mandarinais
Lengvai paruošiamas
1 val.

Madlenos su mandarinais

Artišokų tarta
Reikia pasistengti
1 val.

Artišokų tarta