Ingredientai

Vištų blauzdelės 8 vnt.
Česnakai 2 skiltelės
Rozmarinai 1 šaukštelis
Druska pagal skonį
Rūkytų paprikų milteliai 0.5 šaukštelio
Alyvuogių aliejus 4 šaukštai
Medus 3 šaukštai
Grūdėtosios garstyčios 3 šaukštai
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Sumaišykite aliejų, medų ir garstyčias.

Marinatu užpilkite paruoštas blauzdeles, uždenkite ir dėkite į šaldytuvą pasimarinuoti per naktį.

Iš marinato ištraukite ir leiskite nuvarvėti.

Įtrinkite išspausto česnako ir rozmarinų mišiniu, apiberkite druska ir paprikos milteliais.

Sudėkite ant kepimo popieriumi ištiestos skardos, apipurkškite aliejumi ir dėkite kepti į iki 200 laipsnių įkaitintą orkaitę.

Kepkite apie 35-40 minučių.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Be galo skanūs daržovių kotletukai
Lengvai paruošiamas
1 val.

Be galo skanūs daržovių kotletukai

Velykoms: netikras zuikis
Reikia pasistengti
1 val. 20 min.

Velykoms: netikras zuikis

Kiaušinių kotletai
Lengvai paruošiamas
40 min.

Kiaušinių kotletai

Morkų ir kavos pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Morkų ir kavos pyragas

„Tinginių“ troškinys
Lengvai paruošiamas
45 min.

„Tinginių“ troškinys

Naminis „Napoleonas“
Reikia pasistengti
2 val.

Naminis „Napoleonas“

Sveikesnio trupininio pyrago receptas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Sveikesnio trupininio pyrago receptas

Švelni čili sriuba
Lengvai paruošiamas
1 val.

Švelni čili sriuba