Ingredientai

Baltagūžiai kopūstai 0.5 vnt.
Morkos 2 vnt.
Obuoliai 2 vnt.
Muskato riešutai žiupsnelis
Majonezas 3 šaukštai
Kokosų pienas 2 šaukštai
Porcijos: 6

Gaminimo eiga

Kopūstą supjaustykite smulkiomis juostelėmis.

Morkas ir obuolius sutarkuokite plonais šiaudeliais.

Kopūstus, obuolius ir morkas sumaišykite.

Pagardinkite muskatu.

Sumaišykite majonezą su kokosų pienu.

Salotas sumaišykite su padažu.

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Morkų ir kavos pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Morkų ir kavos pyragas

„Tinginių“ troškinys
Lengvai paruošiamas
45 min.

„Tinginių“ troškinys

Naminis „Napoleonas“
Reikia pasistengti
2 val.

Naminis „Napoleonas“

Sveikesnio trupininio pyrago receptas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Sveikesnio trupininio pyrago receptas

Švelni čili sriuba
Lengvai paruošiamas
1 val.

Švelni čili sriuba