Ingredientai

Krevetės 20 vnt.
Majonezas 3 šaukštai
Česnakai 6 šaukštai
Juodieji malti pipirai pagal skonį
Kietasis sūris 100 g
Porcijos: 2

Gaminimo eiga

Krevetes išlukštenkite, palikite tik uodegėlę. Nuplaukite ir nusausinkite.

Majonezą išmaišykite su pipirais iš išspaustu česnaku.

Krevetes apvoliokite česnakiniame majoneze ir smulkiai tarkuotame sūryje.

Sudėkite ant kepimo popieriumi ištiestos skardos.

Kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 10 minučių.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

GARDUMĖLIS: itališka pica
Reikia pasistengti
50 min.

GARDUMĖLIS: itališka pica

LAZANIJA, kuriai nėra lygių
Reikia pasistengti
1 val. 10 min.

LAZANIJA, kuriai nėra lygių

Raugintų kopūstų sriuba su vištiena
Lengvai paruošiamas
30 min.

Raugintų kopūstų sriuba su vištiena

Itin traškūs vištienos kąsneliai
Lengvai paruošiamas
45 min.

Itin traškūs vištienos kąsneliai

Aromatingas tofu troškinys pomidorų padaže
Lengvai paruošiamas
30 min.

Aromatingas tofu troškinys pomidorų padaže

Cinamoninės bandelės su varškine tešla
Reikia pasistengti
1 val.

Cinamoninės bandelės su varškine tešla