Ingredientai

Lašišos filė 600 g
Medus 3 šaukštai
Citrinų sultys 2 šaukštai
Česnakai 3 skiltelės
Čiobreliai 1 šaukštelis
Rozmarinai 1 šaukštelis
Sviestas 1 šaukštas
Citrinos 4 riekelės
Porcijos: 6

Gaminimo eiga

Medų sumaišykite su citrinos sultimis, išspaustu česnaku, smulkintais čiobreliais ir rozmarinais.

Paruoštu marinatu aptepkite lašišos filė ir palikite šaldytuve porai valandų (galima palaikyti ir per naktį).

Lašišą dėkite ant folijos, ant viršaus uždėkite sviesto gabaliukų, citrinos griežinėlių ir užlenkite folijos kraštus, taip, kad lašiša būtų gana sandariai įvyniota.

Kepkite iki 220 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20 minučių.

Foliją praskleiskite ir kepkite dar apie 10 minučių.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Be galo skanūs daržovių kotletukai
Lengvai paruošiamas
1 val.

Be galo skanūs daržovių kotletukai

Velykoms: netikras zuikis
Reikia pasistengti
1 val. 20 min.

Velykoms: netikras zuikis

Kiaušinių kotletai
Lengvai paruošiamas
40 min.

Kiaušinių kotletai

Tobulai skanus morkų tortas Velykoms
Reikia pasistengti
1 val. 40 min.

Tobulai skanus morkų tortas Velykoms

Velykoms: netikras zuikis
Reikia pasistengti
1 val. 20 min.

Velykoms: netikras zuikis

Kiaušinių kotletai
Lengvai paruošiamas
40 min.

Kiaušinių kotletai

Velykinis liežuvio vyniotinis
Reikia pasistengti
3 val.

Velykinis liežuvio vyniotinis

Cinamoninės bandelės su varškine tešla
Reikia pasistengti
1 val.

Cinamoninės bandelės su varškine tešla