Ingredientai

Burokėliai 3 vnt.
Česnakai 2 skiltelės
Džiovintos slyvos 2 saujos
Graikiniai riešutai 1 sauja
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Majonezas 3 šaukštai
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Burokėliai išverdami arba iškepami folijoje.

Džiovintos slyvos užpilamos verdančiu vandeniu ir paliekamos išmirkti (20-30 min).

Virti burokėliai sutarkuojami burokine tarka, sukapojami graikiniai riešutai, česnakas, smulkiais kubeliais supjaustomos išmirkusios slyvos.

Viskas dedama į dubenį, gardinama druska, pipirais, maišoma su majonezu.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Sūris keptas orkaitėje su vynuogėmis
Lengvai paruošiamas
20 min.

Sūris keptas orkaitėje su vynuogėmis

Pupelės su daržovėmis
Lengvai paruošiamas
20 min.

Pupelės su daržovėmis

Bulvės su burokėliais, silke ir kmynais
Lengvai paruošiamas
45 min.

Bulvės su burokėliais, silke ir kmynais

Silkė su moliūgu
Lengvai paruošiamas
20 min.

Silkė su moliūgu