Ingredientai

Svogūnai 5 vnt.
Porai 2 vnt.
Česnakai 4 skiltelės
Miltai 2 šaukštai
Sviestas 2 šaukštai
Muskato riešutai žiupsnelis
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Vištienos sultinys 1 l
Batonas 4 riekelės
Parmezano sūris 100 g
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Svogūnus ir porus supjaustykite plonais griežinėliais ir dėkite į keptuvėje įkaitintą sviestą.

Išmaišykite, uždenkite ir kepkite vis pamaišant apie 20 minučių.

Įspauskite česnako, įberkite muskato ir vis pamaišant kepkite ant mažos ugnies, kol svogūnai gražiai paruduos.

Įberkite miltų, druskos, pipirų ir maišant kepkite dar kelias minutes.

Supilkite svogūnus į puodą, užpilkite vištienos sultinio ir virkite apie 10 minučių.

Supilstykite į molinius dubenėlius, ant viršaus uždėkite po skrudintą batono riekę ir gausiai apiberkite parmezano sūriu.

Kiškite į iki 230 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepkite 5-8 minutes.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Tobulai skanus morkų tortas Velykoms
Reikia pasistengti
1 val. 40 min.

Tobulai skanus morkų tortas Velykoms

Velykoms: netikras zuikis
Reikia pasistengti
1 val. 20 min.

Velykoms: netikras zuikis

Kiaušinių kotletai
Lengvai paruošiamas
40 min.

Kiaušinių kotletai

Velykinis liežuvio vyniotinis
Reikia pasistengti
3 val.

Velykinis liežuvio vyniotinis

Cinamoninės bandelės su varškine tešla
Reikia pasistengti
1 val.

Cinamoninės bandelės su varškine tešla