Ingredientai

Porai 2 vnt.
Česnakai 4 skiltelės
Miltai 2 šaukštai
Sviestas 2 šaukštai
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Batonas 4 riekelės
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

1. Svogūnus ir porus supjaustykite plonais griežinėliais ir dėkite į keptuvėje įkaitintą sviestą.

2. Išmaišykite, uždenkite ir kepkite vis pamaišant apie 20 minučių.

3. Įspauskite česnako, įberkite muskato ir vis pamaišant kepkite ant mažos ugnies, kol svogūnai gražiai paruduos.

4. Įberkite miltų, druskos, pipirų ir maišant kepkite dar kelias minutes.

5. Supilkite svogūnus į puodą, užpilkite vištienos sultinio ir virkite apie 10 minučių.

6. Supilstykite į molinius dubenėlius, ant viršaus uždėkite po skrudintą batono riekę ir gausiai apiberkite parmezano sūriu.

7. Kiškite į iki 230 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepkite 5-8 minutes.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai