Ingredientai
Geltonos paprikos
1 vnt.
Petražolės
1 sauja
Kalendros
0.5 saujos
Česnako
1 skiltelė
Aitriosios paprikos
1 vnt.
Mėlynojo svogūno
0.5 vnt.
Alyvuogių aliejus
100 ml
Raudonojo vyno acto
1 v. š.
Paprikinis padažas tinka ne tik prie mėsos patiekalų. Paprikinį padažą galite naudoti ir gardindami daržovių salotas.
Gaminimo eiga
1. Papriką supjaustykite stambiomis dalimis.
2. Į virtuvinį trintuvą sudėkite papriką, petražoles, kalendras, česnaką, aitriąją papriką, mėlynąjį svogūną, pagardinkite druska bei pipirais, pilkite alyvuogių aliejų, raudonojo vyno actą, trinkite iki vientisos konsistencijos.
3. Paprikinis padažas patiekalui suteiks skonio ir šiek tiek aštrumo.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG