Gaminimo eiga

1. Įkaitinkite orkaitę iki 200 °C.

2. Sumaišykite uogas, cukranendrių ir vanilinį cukrų. Masę supilkite į pyrago formą.

3. Paruoškite viršutinį sluoksnį: sumaišykite sirupą, miltus, cinamoną ir avižinius dribsnius.

4. Į rupią masę įmaišykite sviestą.

5. Tolygiai paskleiskite ant uogų. Kepkite orkaitėje 15–20 minučių, kol įgaus auksinę rudą spalvą.

6. Tiekite karštą su naminiu vanilės kremu.

„Dansukker“

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

La Galette des Rois pyragas
Reikia pasistengti
1 val.

La Galette des Rois pyragas

Panettone pyragas
Lengvai paruošiamas
2 val.

Panettone pyragas

Vaikystės spurgos
Lengvai paruošiamas
20 min.

Vaikystės spurgos

Troškintas karpis
Lengvai paruošiamas
1 val.

Troškintas karpis

Orkaitėje keptas karpis su daržovėmis
Lengvai paruošiamas
1 val.

Orkaitėje keptas karpis su daržovėmis