Ingredientai

Miltai 136 g
Pienas 240 g
Dideli kiaušiniai 2 vnt.
Mėgstamos uogos sauja
Cukraus pudra papuošimui žiupsnelis
Sviestas keptuvei
Porcijos: 2

Gaminimo eiga

1. Sudėkite visus ingredientus į dubenį ir rankinio plakiklio pagalba sujunkite į tolygią, glotnią masę. Sausų miltų gumulėlių neturėtų likti. Leiskite tešlai pastovėti apie 15-20 minučių.

2. Įkaitinkite orkaitę iki 220 laipsnių. Į orkaitę įdėkite keptuvę (ar kitą indą), atsparią karščiui, ir kaitinkite ją kartu. Kai orkaitė įkais – išimkite, įdėkite gabaliuką sviesto ir paskirstykite po visą keptuvę. Tuomet supilkite tešlą į keptuvę. Kepkite blyną apie 17-20 minučių. Atvėsinkite blyną ir tiekite jį su uogomis ir cukraus pudra.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai