Ingredientai

Miltai 136 g
Pienas 240 g
Dideli kiaušiniai 2 vnt.
Mėgstamos uogos sauja
Cukraus pudra papuošimui žiupsnelis
Sviestas keptuvei
Porcijos: 2

Gaminimo eiga

1. Sudėkite visus ingredientus į dubenį ir rankinio plakiklio pagalba sujunkite į tolygią, glotnią masę. Sausų miltų gumulėlių neturėtų likti. Leiskite tešlai pastovėti apie 15-20 minučių.

2. Įkaitinkite orkaitę iki 220 laipsnių. Į orkaitę įdėkite keptuvę (ar kitą indą), atsparią karščiui, ir kaitinkite ją kartu. Kai orkaitė įkais – išimkite, įdėkite gabaliuką sviesto ir paskirstykite po visą keptuvę. Tuomet supilkite tešlą į keptuvę. Kepkite blyną apie 17-20 minučių. Atvėsinkite blyną ir tiekite jį su uogomis ir cukraus pudra.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Sklindžiai su moliūgais
Lengvai paruošiamas
30 min.

Sklindžiai su moliūgais

Ypatingi varškėčiai
Lengvai paruošiamas
25 min.

Ypatingi varškėčiai

Augalingos cinamoninės bandelės
Reikia pasistengti
3 val.

Augalingos cinamoninės bandelės

Kijevo kotletų receptas
Reikia pasistengti
1 val.

Kijevo kotletų receptas

Marokietiškas jautienos troškinys
Lengvai paruošiamas
1 val.

Marokietiškas jautienos troškinys

Sultingas, naminis kebabas
Lengvai paruošiamas
30 min.

Sultingas, naminis kebabas

Sausainiai „Hamantašen“
Reikia pasistengti
1 val.

Sausainiai „Hamantašen“