Ingredientai

Miltai 3 stiklinės
Aguonos 1 stiklinė
Kiaušinių tryniai 2 vnt.
Cukrus 2 šaukštai
Sviestas 1 šaukštas
Grietinė 4 šaukštai
Vanilinis cukrus 1 šaukštelis
Cinamonas 0.5 šaukštelio
Druska žiupsnelis
Porcijos: 6

Gaminimo eiga

Trynius ištrinkite su cukrumi.

Supilkite ištirpintą sviestą, sudėkite nuplikytas ir sugrūstas aguonas.

Gerai išmaišykite, supilkite grietinę, suberkite miltus, druską ir užminkykite tešlą.

Cinamoną ir vanilinį cukrų suberkite baigiant minkyti tešlą.

Iš tešlos padarykite piršto storio volelius, juos supjaustykite įstrižai, nedideliais gabaliukais.

Suberkite (atskirkite vienas nuo kito) ant kepimo popieriumi užtiestos skardos.

Kepkite iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje, kol kūčiukai gražiai paruduos.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

GARDUMĖLIS: itališka pica
Reikia pasistengti
50 min.

GARDUMĖLIS: itališka pica

LAZANIJA, kuriai nėra lygių
Reikia pasistengti
1 val. 10 min.

LAZANIJA, kuriai nėra lygių

Raugintų kopūstų sriuba su vištiena
Lengvai paruošiamas
30 min.

Raugintų kopūstų sriuba su vištiena

Itin traškūs vištienos kąsneliai
Lengvai paruošiamas
45 min.

Itin traškūs vištienos kąsneliai

Aromatingas tofu troškinys pomidorų padaže
Lengvai paruošiamas
30 min.

Aromatingas tofu troškinys pomidorų padaže

Cinamoninės bandelės su varškine tešla
Reikia pasistengti
1 val.

Cinamoninės bandelės su varškine tešla