Ingredientai

Miltai 3 stiklinės
Aguonos 1 stiklinė
Cukrus 2 šaukštai
Sviestas 1 šaukštas
Grietinė 4 šaukštai
Vanilinis cukrus 1 šaukštelis
Cinamonas 0.5 šaukštelio
Druska žiupsnelis
Porcijos: 6

Gaminimo eiga

1. Trynius ištrinkite su cukrumi.

2. Supilkite ištirpintą sviestą, sudėkite nuplikytas ir sugrūstas aguonas.

3. Gerai išmaišykite, supilkite grietinę, suberkite miltus, druską ir užminkykite tešlą.

4. Cinamoną ir vanilinį cukrų suberkite baigiant minkyti tešlą.

5. Iš tešlos padarykite piršto storio volelius, juos supjaustykite įstrižai, nedideliais gabaliukais.

6. Suberkite (atskirkite vienas nuo kito) ant kepimo popieriumi užtiestos skardos.

7. Kepkite iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje, kol kūčiukai gražiai paruduos.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai