Ingredientai

Bulvės 6 vnt.
Morkos 1 vnt.
Žiediniai kopūstai 0.3 vnt.
Avižų pienas 0.5 puodelio
Sviestas 1 šaukštas
Druska pagal skonį
Česnakai 4 skiltelės
Pinijų sėklos 4 šaukštai
Pesto padažas 2 šaukšteliai
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Bulves, morką ir žiedinius kopūstus išvirkite.

Sugrūskite, pagardinkite druska, įdėkite sviesto, užpilkite avižų pieno ir dar kartą gerai sutrinkite.

Keptuvėje svieste apkepkite išspaustus česnakus ir pinijų sėklas. Įdėkite pesto padažo, išmaišykite ir pagardinkite košę.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Morkų ir kavos pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Morkų ir kavos pyragas

„Tinginių“ troškinys
Lengvai paruošiamas
45 min.

„Tinginių“ troškinys

Naminis „Napoleonas“
Reikia pasistengti
2 val.

Naminis „Napoleonas“

Sveikesnio trupininio pyrago receptas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Sveikesnio trupininio pyrago receptas

Švelni čili sriuba
Lengvai paruošiamas
1 val.

Švelni čili sriuba