Ingredientai

Kiaušiniai 3 vnt.
Pievagrybiai 12 vnt.
Konservuoti žirneliai 1.5 puodelio
Morkos 1 vnt.
Majonezas 2 šaukštai
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Kiaušinius kietai išvirkite, atvėsinkite, nulupkite ir gana smulkiai supjaustykite.

Pievagrybius gana smulkiai supjaustykite ir apkepkite svieste su druska ir pipirais.

Atvėsinkite ir sumaišykite su kiaušiniais, nusunktais konservuotais žirneliais ir smulkiai pjaustytomis virtomis morkomis.

Viską sumaišykite su majonezu.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Sūris keptas orkaitėje su vynuogėmis
Lengvai paruošiamas
20 min.

Sūris keptas orkaitėje su vynuogėmis

Pupelės su daržovėmis
Lengvai paruošiamas
20 min.

Pupelės su daržovėmis

Bulvės su burokėliais, silke ir kmynais
Lengvai paruošiamas
45 min.

Bulvės su burokėliais, silke ir kmynais

Silkė su moliūgu
Lengvai paruošiamas
20 min.

Silkė su moliūgu