Ingredientai

Šviežia arba vytinta žąsiena 100 g
Mirkytos pupelės 80 g
Mirkyti žirniai su luobele 80 g
Žąsiniai taukai 5 g
Malta kalendra 1 g
Porcijos: 1

Gaminimo eiga

1. Pupeles ir žirnius per naktį išmirkyti.

2. Į puodą įpilti 5 g aliejaus, įmesti smulkiai supjaustytus svogūnus, burokine tarka sutarkuotas morkas ir pakepinti, kad daržovės suminkštėtų.

3. Tada suberti išmirkytas pupeles ir žirnius, lauro lapelį ir pipirus, užpilti 100 g vandens, uždengti dangtį ir troškinti tol, kol suminkštės pupelės.

4. Po to pagardinti druska, maltomis kalendromis ir išmaišyti.

5. Žąsieną supjaustyti mažesniais gabaliukais ir ištroškinti žąsiniuose taukuose.

6. Pabaigai – ant viršaus sudėlioti žąsieną.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Marokietiškas jautienos troškinys
Lengvai paruošiamas
1 val.

Marokietiškas jautienos troškinys

Venckų šiupinys su riebia kiauliena
Lengvai paruošiamas
1 val.

Venckų šiupinys su riebia kiauliena

Svencelės avienos šiupinys
Lengvai paruošiamas
1 val.

Svencelės avienos šiupinys

Augalingos cinamoninės bandelės
Reikia pasistengti
3 val.

Augalingos cinamoninės bandelės

Kijevo kotletų receptas
Reikia pasistengti
1 val.

Kijevo kotletų receptas

Marokietiškas jautienos troškinys
Lengvai paruošiamas
1 val.

Marokietiškas jautienos troškinys

Sultingas, naminis kebabas
Lengvai paruošiamas
30 min.

Sultingas, naminis kebabas

Sausainiai „Hamantašen“
Reikia pasistengti
1 val.

Sausainiai „Hamantašen“