Ingredientai

SANTA MARIA ryžių makaronai 125 g
Aliejus 2 šaukštai
Vištienos filė 400 g
Kopūstai 300 g
Morkos 1 vnt.
Kiaušiniai 1 vnt.
SANTA MARIA WOK padažas PAD THAI 1 indelis
Žemės riešutai 100 g
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

1. Išvirkite makaronus laikydamiesi ant pakuotės pateiktų nurodymų.

2. Įkaitintoje keptuvėje apkepkite vištienos filė juosteles.

3. Sudėkite supjaustytus kopūstus bei morkas ir kepkite 1–2 minutes labai karštoje WOK paprastoje keptuvėje.

4. Padarykite keptuvėje vietos ir maišydami iškepkite suplaktą kiaušinį.

5. Stambiai supjaustykite makaronus ir sudėkite prie daržovių bei mėsos, įpilkite 1 buteliuko (žr. žymę ant buteliuko etiketės) WOK padažo PAD THAI ir greitai maišydami pakaitinkite.

6. Sudėkite susmulkintus žemės riešutus ir išmaišę patiekite.

Patarimas! Papuoškite žaliosios citrinos griežinėliais ir kalendromis. Vištienos filė galite pakeisti tokiu pačiu kiekiu maltos vištienos – patiekalą gaminkite taip pat, kaip su vištienos filė.

Santa Maria

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Pupelės su daržovėmis
Lengvai paruošiamas
20 min.

Pupelės su daržovėmis

Silkė su moliūgu
Lengvai paruošiamas
20 min.

Silkė su moliūgu

Tradicinė silkė pataluose
Reikia pasistengti
1 val.

Tradicinė silkė pataluose

Morkų ir kavos pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Morkų ir kavos pyragas

„Tinginių“ troškinys
Lengvai paruošiamas
45 min.

„Tinginių“ troškinys

Naminis „Napoleonas“
Reikia pasistengti
2 val.

Naminis „Napoleonas“

Sveikesnio trupininio pyrago receptas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Sveikesnio trupininio pyrago receptas

Švelni čili sriuba
Lengvai paruošiamas
1 val.

Švelni čili sriuba