Ingredientai

Padažui:
Tepamas kreminis sūris su kepta saldžiąja paprika 2 šaukštai
Porcijos: 6
Alfo Ivanausko receptas.

Gaminimo eiga

1. Ant skardos išklotos sviestiniu popieriumi sudėkite raviolius, apšlakstykite juos alyvuogių aliejumi ir dėkite į orkaitę.

2. Į indelį dėkite tepamą kreminį sūrį su kepta saldžiąja paprika, įpilkite grietinėlės ir viską sumaišykite. Dėkite indelį į orkaitę šalia raviolių.

3. Išėmus iš orkaitės, padažą išplakite su šluotele.

Alfo patarimai:

  • Kreminį sūrį galite rinktis, kokį norite: su voveraitėmis, su kepta saldžiąja paprika, su česnakais, su laiškiniais česnakais.
  • Galite įtarkuoti citrinos žievelės.
  • Galite papildomai įdėti mėgstamų smulkintų žalumynų.
Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai