Ingredientai
Padažui:
Tepamas kreminis sūris su kepta saldžiąja paprika
2
šaukštai
35 % rieb. grietinėlė
6
šaukštai
Porcijos: 6
Alfo Ivanausko receptas.
Gaminimo eiga
1. Ant skardos išklotos sviestiniu popieriumi sudėkite raviolius, apšlakstykite juos alyvuogių aliejumi ir dėkite į orkaitę.
2. Į indelį dėkite tepamą kreminį sūrį su kepta saldžiąja paprika, įpilkite grietinėlės ir viską sumaišykite. Dėkite indelį į orkaitę šalia raviolių.
3. Išėmus iš orkaitės, padažą išplakite su šluotele.
Alfo patarimai:
- Kreminį sūrį galite rinktis, kokį norite: su voveraitėmis, su kepta saldžiąja paprika, su česnakais, su laiškiniais česnakais.
- Galite įtarkuoti citrinos žievelės.
- Galite papildomai įdėti mėgstamų smulkintų žalumynų.
Skanaus!
Atsiliepimai