Ingredientai

Bulvės 4 vnt.
Morkos 2 vnt.
Druska pagal skonį
Sviestas 3 šaukštai
Miltai 2 šaukštai
Krapai pagal skonį
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

1. Išvirkite morkas, bulves, žirnelius.

2. Atvėsusias daržoves pagardinkite druska, smulkintais krapais ir sugrūskite grūstuve.

3. Įmuškite kiaušinius, supilkite ištirpintą sviestą, įberkite miltų ir gerai išminkykite.

4. Lipdykite kotletus ir sudėkite ant kepimo popieriumi ištiestos skardos.

5. Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 25 minutes.

6. Patiekite su česnakiniu graikiško jogurto padažu.

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai