Ingredientai
Pievagrybiai
20
vnt.
Aliejus
1
šaukštas
Sviestas
1
šaukštas
Citrinų sultys
1
šaukštelis
Druska
pagal skonį
Pipirai
pagal skonį
Rūkytų paprikų milteliai
žiupsnelis
Čiobreliai
1
šaukštelis
Malti džiūvėsėliai
1
šaukštas
Kietasis sūris
2
šaukštai
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Pievagrybius nuvalykite, nuplaukite ir gerai nusausinkite popieriniu rankšluosčiu.
Sumaišykite ištirpintą sviestą su aliejumi, citrinų sultimis ir išspaustais česnakais, apšlakstykite pievagrybius ir gerai išmaišykite.
Pabarstykite druska, pipirais, paprikų milteliais ir čiobreliais.
Išmaišykite.
Užbarstykite maltų džiūvėsių, smulkiai tarkuoto kietojo sūrio ir išmaišykite.
Suberkite ant kepimo popieriumi ištiestos skardos, tolygiai paskleiskite.
Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 15-20 minučių.
Atsiliepimai