Ingredientai

Pievagrybiai 20 vnt.
Aliejus 1 šaukštas
Sviestas 1 šaukštas
Citrinų sultys 1 šaukštelis
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Rūkytų paprikų milteliai žiupsnelis
Čiobreliai 1 šaukštelis
Malti džiūvėsėliai 1 šaukštas
Kietasis sūris 2 šaukštai
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Pievagrybius nuvalykite, nuplaukite ir gerai nusausinkite popieriniu rankšluosčiu.

Sumaišykite ištirpintą sviestą su aliejumi, citrinų sultimis ir išspaustais česnakais, apšlakstykite pievagrybius ir gerai išmaišykite.

Pabarstykite druska, pipirais, paprikų milteliais ir čiobreliais.

Išmaišykite.

Užbarstykite maltų džiūvėsių, smulkiai tarkuoto kietojo sūrio ir išmaišykite.

Suberkite ant kepimo popieriumi ištiestos skardos, tolygiai paskleiskite.

Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 15-20 minučių.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Tobulai skanus morkų tortas Velykoms
Reikia pasistengti
1 val. 40 min.

Tobulai skanus morkų tortas Velykoms

Velykoms: netikras zuikis
Reikia pasistengti
1 val. 20 min.

Velykoms: netikras zuikis

Kiaušinių kotletai
Lengvai paruošiamas
40 min.

Kiaušinių kotletai

Velykinis liežuvio vyniotinis
Reikia pasistengti
3 val.

Velykinis liežuvio vyniotinis

Cinamoninės bandelės su varškine tešla
Reikia pasistengti
1 val.

Cinamoninės bandelės su varškine tešla