Ingredientai

Druska 1 šaukštelis
Juodieji pipirai 2 žiupsneliai
Rozmarinai žiupsnelis
Medus 2 šaukštai
Porcijos: 6
Orkaitėje kepti burokėliai – puikus garnyras prie mėsos patiekalų. Juos nesunku paruošti, tačiau reikia gan ilgai kepti.

Gaminimo eiga

1. Burokėlius nulupkite ir supjaustykite kubeliais. Česnaką nulupkite ir supjaustykite griežinėliais.

2. Burokėlius ir česnaką sumaišykite su aliejumi, rozmarinais, medumi, įberkite pipirų, druskos ir sudėkite į kepimo formą.

3. Kepkite 175 ºC temperatūros orkaitėje 1–2 valandas.

4. Apibarstykite smulkintu fetos sūriu ir patiekite šiltą.

Skanaus!
www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Šiltos burokėlių ir silkės salotos
Lengvai paruošiamas
1 val.

Šiltos burokėlių ir silkės salotos

Kepti burokėliai su fetos sūriu
Lengvai paruošiamas
2 val.

Kepti burokėliai su fetos sūriu

Kalafiorų ryžiai su špinatais
Lengvai paruošiamas
20 min.

Kalafiorų ryžiai su špinatais

Moliūgų keksiukai su slyvų uogiene
Lengvai paruošiamas
45 min.

Moliūgų keksiukai su slyvų uogiene

BRIAM - graikišku būdu keptos daržovės
Lengvai paruošiamas
1 val.

BRIAM - graikišku būdu keptos daržovės

Madlenos su mandarinais
Lengvai paruošiamas
1 val.

Madlenos su mandarinais

Artišokų tarta
Reikia pasistengti
1 val.

Artišokų tarta

Blynai su lašiša ir ikrais
Lengvai paruošiamas
20 min.

Blynai su lašiša ir ikrais