Ingredientai

Burokėliai 1 kg
Česnakai 6 vnt.
Alyvuogių aliejus 3 šaukštai
Druska 1 šaukštelis
Juodieji pipirai 2 žiupsneliai
Rozmarinai žiupsnelis
Medus 2 šaukštai
Fetos sūris 100 g
Porcijos: 6
Orkaitėje kepti burokėliai – puikus garnyras prie mėsos patiekalų. Juos nesunku paruošti, tačiau reikia gan ilgai kepti.

Gaminimo eiga

Burokėlius nulupkite ir supjaustykite kubeliais. Česnaką nulupkite ir supjaustykite griežinėliais.

Burokėlius ir česnaką sumaišykite su aliejumi, rozmarinais, medumi, įberkite pipirų, druskos ir sudėkite į kepimo formą.

Kepkite 175 ºC temperatūros orkaitėje 1–2 valandas.

Apibarstykite smulkintu fetos sūriu ir patiekite šiltą.

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Raugintų kopūstų sriuba su vištiena
Lengvai paruošiamas
30 min.

Raugintų kopūstų sriuba su vištiena

LAZANIJA, kuriai nėra lygių
Reikia pasistengti
1 val. 10 min.

LAZANIJA, kuriai nėra lygių

Itin traškūs vištienos kąsneliai
Lengvai paruošiamas
45 min.

Itin traškūs vištienos kąsneliai

GARDUMĖLIS: itališka pica
Reikia pasistengti
50 min.

GARDUMĖLIS: itališka pica

Aromatingas tofu troškinys pomidorų padaže
Lengvai paruošiamas
30 min.

Aromatingas tofu troškinys pomidorų padaže

Naminis sūrio pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val. 10 min.

Naminis sūrio pyragas