Ingredientai

Karpis 1 vnt.
Druska ir pipirai žiupsnelis
Citrina 1 vnt.
Svogūnas 1 vnt.
Paprika 1 vnt.
Aliejus šlakelis
Šviežia kalendra
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

1. Karpį išvalykite, nuplaukite ir nusausinkite.

2. Tuomet apšlakstykite citrinos sultimis, įtrinkite druska, pipirais ir palikite pagulėti.

3. Keptuvėje apkepinkite susmulkintą svogūną.

4. Kubeliais supjaustykite paprikas ir kartu su keptu svogūnu sudėkite į žuvies vidų.

5. Tada griežinėliais supjaustykite citriną ir išdėliokite ant paruošto karpio.

6. Kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 50 minučių.

7. Patiekite su šviežiomis citrinos riekelėmis ir kalendromis.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Egzotiški, sultingi vištienos vėrinukai
Lengvai paruošiamas
1 val.

Egzotiški, sultingi vištienos vėrinukai

Velingtono kepsniai su lašiša
Lengvai paruošiamas
45 min.

Velingtono kepsniai su lašiša

Tapas su aštunkoju
Lengvai paruošiamas
30 min.

Tapas su aštunkoju

Makaronai su daržovėmis
Lengvai paruošiamas
45 min.

Makaronai su daržovėmis

Grikių apkepas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Grikių apkepas

Aukštaitiški virtiniai
Reikia pasistengti
1 val.

Aukštaitiški virtiniai

Žirnių košė su šonine
Lengvai paruošiamas
2 val.

Žirnių košė su šonine

Šalta agurkų ir jogurto sriuba
Lengvai paruošiamas
20 min.

Šalta agurkų ir jogurto sriuba

Egzotiški, sultingi vištienos vėrinukai
Lengvai paruošiamas
1 val.

Egzotiški, sultingi vištienos vėrinukai