Ingredientai

Karpis 1 vnt.
Druska ir pipirai žiupsnelis
Citrina 1 vnt.
Svogūnas 1 vnt.
Paprika 1 vnt.
Aliejus šlakelis
Šviežia kalendra
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

1. Karpį išvalykite, nuplaukite ir nusausinkite.

2. Tuomet apšlakstykite citrinos sultimis, įtrinkite druska, pipirais ir palikite pagulėti.

3. Keptuvėje apkepinkite susmulkintą svogūną.

4. Kubeliais supjaustykite paprikas ir kartu su keptu svogūnu sudėkite į žuvies vidų.

5. Tada griežinėliais supjaustykite citriną ir išdėliokite ant paruošto karpio.

6. Kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 50 minučių.

7. Patiekite su šviežiomis citrinos riekelėmis ir kalendromis.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai