Ingredientai

Vanduo 600 ml
Kalendros 1 sauja
Česnakai 4 skiltelės
Kuminai 1 šaukštelis
Citrinos 2 vnt.
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Porcijos: 3

Gaminimo eiga

1. Brokolius susmulkinkite ir dėkite kepti į keptuvėje įkaitintą aliejų.

2. Išspauskite česnakus, pagardinkite druska, pipirais, suberkite kuminus ir išmaišykite. Kepkite ant nedidelės ugnies kol šiek tiek suminkštės.

3. Suberkite smulkintas šparagines pupeles ir kepkite dar kelias minutes.

4. Sudėkite špinatus, kalendras, išspauskite citrinų sultis ir kepkite, kol špinatai suminkštės.

5. Supilkite viską į verdantį vandenį.

6. Sutrinkite elektriniu maisto trintuvu.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai