Ingredientai
Kiaušiniai
7
vnt.
Grietinėlė
150
ml
Lydytas sūrelis
3
šaukštai
Kietasis sūris
50
g
Špinatai
4
saujos
Druska
pagal skonį
Pipirai
pagal skonį
Sultinio milteliai
žiupsnelis
Česnakai
1
skiltelė
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
1. Kiaušinius išplakite su grietinėle prieskoniais ir išspaustu česnaku.
2. Sudėkite kiek pašildytą lydytą sūrelį (kad būtų skystesnis) ir dar kartą gerai išmaišykite.
3. Įtarkuokite kietojo sūrio ir išmaišykite.
4. Sudėkite nuplautus ir kiek pasmulkintus špinatus.
5. Masę supilkite į sviestu išteptą kepimo indą.
6. Kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30-40 minučių.
Skanaus!
Atsiliepimai