Ingredientai

Cukrus 1 šaukštas
Krakmolas 2 šaukštai
Vanilinis cukrus 1 šaukštelis
Razinos 1 sauja
Cukraus pudra 1 šaukštelis
Porcijos: 2

Gaminimo eiga

1. Atskirkite kiaušinių trynius nuo baltymų.

2. Baltymus išplakite su žiupsneliu druskos iki purumo.

3. Trynius išsukite su krakmolu, cukrumi ir vaniliniu cukrumi.

4. Išsuktus trynius sumaišykite su išplaktais baltymais.

5. Omleto masę supilkite į plačią keptuvę (prieš tai įkaitinkite aliejaus ir sviesto mišinį), kepkite ant mažos ugnies, kol viena pusė gražiai apskrus, atsargiai apverskite ir paskrudinkite antrą pusę.

6. Omletą supjaustykite vieno kąsnio gabaliukais, apiberkite išmirkytomis razinomis ir cukraus pudra.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Itališkas omletas su smidrais
Lengvai paruošiamas
20 min.

Itališkas omletas su smidrais

Omleto pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Omleto pyragas

Kiaušinienė kaip pas mamą
Lengvai paruošiamas
50 min.

Kiaušinienė kaip pas mamą

Kiaušinienė su porais
Lengvai paruošiamas
30 min.

Kiaušinienė su porais