Gaminimo eiga

1. Kambario temperatūroje pastovėjusius kiaušinius išplakame su pienu (grietinėle), druska ir pipirais. Svogūną smulkiname. Fetos sūrį pjaustome kvadratėliais. Krapus smulkiname.

2. Keptuvėje ištirpiname gabalėlį sviesto, pilame šlakelį aliejaus, truputį pakepiname svogūną, beriame žirnelius, pilame šlakelį vandens ir kaitiname kol žirneliai suminkštės.

3. Keptuvės turinį paskirstome po visą keptuvę, atsargiai užpilame kiaušinių plakiniu, uždengiame dangčiu ir ant silpnos ugnies kepame, kol omleto apačia sutvirtės.

4. Tada ant omleto viršaus išdėliojame fetos sūrio gabalėlius, dar šiek tiek pakaitiname uždengus dangčiu ir apibarstome smulkintais krapais.

Skanaus!

patarimupasaulis

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai