Ingredientai

Miltai 2 stiklinės
Kepimo milteliai 2.5 šaukštelio
druska žiupsnelis
Rudasis cukrus 0.5 stiklinės
Pienas 4 šaukšteliai
Tradiciškai šie imbieriniai sausainukai patiekiami su kakava.

Gaminimo eiga

1. Dideliame dubenyje persijokite 2 stiklines miltų. Įberkite 2/3 stiklinės rudojo cukraus. Taip pat suberkite prieskonių mišinį ir druską. Išmaišykite. Supilkite ištirpintą sviestą ir 4 šaukštelius pieno. Užminkykite tešlą. Jei ji per kieta, įpilkite daugiau pieno, kol tešla taps elastinga.

2. Iš tešlos suformuokite nedidelius rutuliukus ir šiek tiek juos suplokite. Kepkite iki 160 laipsnių C įkaitintoje orkaitėje 15–20 min.

3. Sausainiai skanūs ir taip, tačiau galima juos apipilti ištirpintu šokoladu ir palaukti, kol šokoladas sustings.

Skanaus!
www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Blynai su lašiša ir ikrais
Lengvai paruošiamas
20 min.

Blynai su lašiša ir ikrais

Cukinijų blynai su varške
Lengvai paruošiamas
30 min.

Cukinijų blynai su varške

Lazanija su varške
Reikia pasistengti
1 val.

Lazanija su varške

Veganiški kibinai
Reikia pasistengti
1 val.

Veganiški kibinai