Ingredientai
obuolių
vnt.
kiaušinių
2
vnt.
vanilinio cukraus
1
a. š.
vanilinio cukraus
1
a. š.
druskos
žiupsnelis
cukraus miltelių
80
g
kardamono
0.5
a. š.
grietinėlės
200
g
MANTINGA bemielės sluoksniuotos tešlos
1
pakelis
abrikosų džemo
3
v. š.
rudojo cukraus
1
a. š.
sviesto (skardelei ištepti)
1
v. š.
miltų (skardelei pabarstyti)
1
v. š.
Porcijos: 3
Gaminimo eiga
1. Obuolius supjaustykite griežinėliais. Kiaušinius išplakite, sudėkite vanilinį cukrų, cukrų, kardamoną, supilkite grietinėlę ir išmaišykite iki vientisos masės.
2. Į skardelę, išteptą sviestu ir pabarstytą miltais, dėkite „Mantinga“ bemielę sluoksniuotą tešlą, abrikosų džemą, pjaustytus obuolius, apibarstykite ruduoju cukrumi ir supilkite grietinėlės padažą. Kepkite orkaitėje 180 °C temp. apie 30 min.
3. Patiekite atvėsinus.
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG
Atsiliepimai