Ingredientai

obuolių vnt.
kiaušinių 2 vnt.
vanilinio cukraus 1 a. š.
vanilinio cukraus 1 a. š.
druskos žiupsnelis
cukraus miltelių 80 g
kardamono 0.5 a. š.
grietinėlės 200 g
MANTINGA bemielės sluoksniuotos tešlos 1 pakelis
abrikosų džemo 3 v. š.
rudojo cukraus 1 a. š.
sviesto (skardelei ištepti) 1 v. š.
miltų (skardelei pabarstyti) 1 v. š.
Porcijos: 3
Obuolių tartaletė - greitai paruošiama, o pradžiugins kiekvieną prie stalo.

Gaminimo eiga

1. Obuolius supjaustykite griežinėliais. Kiaušinius išplakite, sudėkite vanilinį cukrų, cukrų, kardamoną, supilkite grietinėlę ir išmaišykite iki vientisos masės.

2. Į skardelę, išteptą sviestu ir pabarstytą miltais, dėkite „Mantinga“ bemielę sluoksniuotą tešlą, abrikosų džemą, pjaustytus obuolius, apibarstykite ruduoju cukrumi ir supilkite grietinėlės padažą. Kepkite orkaitėje 180 °C temp. apie 30 min.

3. Patiekite atvėsinus.

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai